Пакет от изследвания за диабет

Пакет от изследвания за диабет

Цена: 30.60лв.  27.50лв.

Купи ваучер

Диабетът е болест, характеризираща се с повишено ниво на кръвната захар в организма. Завишените нива се дължат на неправилната реакция на клетките към инсулина и на намаляване производството на инсулин в организма.
Диабетът има много разновидности, като най-често срещаните са:

    Диабет тип 1: тялото не произвежда достатъчно инсулин
    Диабет тип 2: тялото не реагира на инсулина; често произвеждания инсулин не е достатъчен
    Гестационен диабет: проявява се по веме на бременност

Пакетът от изследвания за диабет включва:

    кръвно - захарен профил - трикратно вземане на кръв в 8, 12 и 16 ч.
    гликиран хемоглобин
    микроалбуминурия

Лаборатория “ Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2024 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.