Кръвно изследване за Хламидия трахоматис: IgG, IgM, IgA антитела

Кръвно изследване за Хламидия трахоматис: IgG, IgM, IgA антитела

Цена: 51.00лв.  40.80лв.

Купи ваучер

При съмнение за зараза с Хламидия в последните няколко седмици се изследват антитела от клас IgM  тест.
За контрол на вече минала инфекция се прави тест за наличието на антитела от клас IgG тест.
IgA антитела - този клас антитела са около 15% от имуноглобулините в кръвта. Те осигуряват защитата на лигавицата /например: синуси и бели дробове, стомах и черва/

Хламидийната инфекция засяга и двата пола. За съжаление 50-70% от случаите протичат безсимптомно и това кара пациентите да потърсят лекарска помощ прекалено късно. Chlamydia trachomatis причинява инфекции на половата система или на конюнктивата (трахома).
Това е една от най-честите причини за вторичен стерилитет, поради дълго безсимптомното протичане на възпалителната инфекция и поради влиянието на микроорганизма върху репродуктивните органи.

Chlamydia trachomatis е водеща причина за тазово-възпалителна болест при жените.

Лаборатория “ Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2024 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.