Кръвно изследване за Хламидия трахоматис - IgG + IgM антитела

Кръвно изследване за Хламидия трахоматис - IgG + IgM антитела

Цена: 32.00лв.  25.60лв.

Купи ваучер

Хламидийната инфекция засяга и двата пола. За съжаление 50-70% от случаите протичат безсимптомно и това кара пациентите да потърсят лекарска помощ прекалено късно. Chlamydia trachomatis причинява инфекции на половата система или на конюнктивата (трахома).
Това е една от най-честите причини за вторичен стерилитет, поради дълго безсимптомното протичане на възпалителната инфекция и поради влиянието на микроорганизма върху репродуктивните органи.
Chlamydia trachomatis е водеща причина за тазово-възпалителна болест при жените.

При съмнение за зараза в последните няколко седмици се изследват антитела от клас IgM  тест.
За контрол на вече минала инфекция се прави тест за наличието на антитела от клас IgG.

Лаборатория “ Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2024 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.