Изследване на Хеликобактер пилори във фецес

Изследване на Хеликобактер пилори във фецес

Цена: 35.00лв.  28.00лв.

Купи ваучер

Над 50% от населението в света са носители на Helicobacter pylori. В 80% от случаите липсва каквато и да било симптоматика. Това създава предпоставки за бактерията да се развива с години, без човек да подозира за нея.

При самото заразяване може да има гадене, повръщане, липса на апетит или обща отпадналост. Заразяването често протича без симптоми.
Helicobacter pylori е грам-негативна бактерия, която колонизира стомаха и дванадесетопръстника. Причинява пептична язва, гастрит и дуоденит.

Съществуват предположения, че е фактор при заболяване от рак на стомаха.

Не е необходимо предварително запазване на час за изследването.

Това изследване е подходящо и за двата пола!

Лаборатория “ Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2024 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.