Изследване на Антимюлеров хормон

Изследване на Антимюлеров хормон

Цена: 38.00лв.  30.00лв.

Купи ваучер

Нивата на Антимюлеровия хормон са най-точния маркер за определяне на яйчниковия резерв. Нивата му в кръвта са постоянни и не зависят от деня на менструалния цикъл. Яйчниковият резерв се изразява в броя на фоликулите, който е заложен още при раждането. С всеки месечен цикъл намалява. Изследва се най-често при репродуктивни проблеми и при подготовка за ин витро процедура.

Лаборатория “Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2024 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.